Lidenskap for livet

 

Foto har vært min lidenskap siden jeg som 15-åring begynte å jobbe for lokalavisa. Etter pressefotografskolen tok kameraet meg med på en spennende reise, som startet med verneplikten for Forsvarets Forum. Siden fløy jeg Nord-Norge rundt og dekket harde nyheter for Dagbladet. Etterhvert landet jeg i Norsk Ukeblad, der det handlet mer om myke verdier. Der lærte jeg mye om studiofotografering av mat, interiør og mote. 

Til slutt ble savnet hjem til Nord-Norge for sterkt, så jeg hoppet av fast jobb og satset på frilansjobbing som skribent, reklame- og videofotograf. Det var moro å bygge opp egen bedrift, men da Nordlys tilbød meg jobb som fotoleder tok jeg utfordringen. 

Etter mange år i redaksjonen, ga Nordlys sin markedsavdeling meg mulighet til å dyrke bredden i min lidenskap for foto og video. Her, i NordlysLAB – som vi kaller avdelingen vår, får jeg jobbe over et bredt register – alt fra reportasjestil til portrett- og produktfoto. Og jeg har tatt den høyeste sertifiseringen for dronefoto/-filming, som gjør oss i stand til å gjøre en komplett jobb for bedrifter som ønsker å profilere seg og sine medarbeidere. 

For å vise litt av det vi kan tilby, har jeg laget et bildeserie med smakebiter fra oppdrag jeg har gjort i NordlysLAB. 

Jeg har også laget et serie med bilder fra min redaksjonelle bakgrunn. 

Fotografering er for meg en lidenskap og livsstil, så kameraet er alltid med. Når du først er her, benytter jeg anledningen til å vise fram noen av mine naturbilder fra vår vakre landsdel. 

Kundebilder

Se eksempler på oppdrag jeg har utført for våre kunder. Her finner du alt fra reportasjebilder til portretter og produktreklame.

Naturbilder

Min lidenskap for foto slutter ikke når jeg går fra jobb. Kameraet er alltid med på tur, så her finner du stemningsbilder fra vår flotte natur. 

Historisk tilbakeblikk

Etter et dypdykk på disker og i nettskyer innser jeg vi levde i en analog tidsalder før i tiden. Men noen smakebiter fant jeg da.