Senterpartiet i Troms

Stortingsvalget 2017: Sandra Borch på “tinget”

Videoserie i 3 deler.

Før Stortingsvalget 2017 ble vi hyret inn av Senterpartiet i Troms for å skape engasjement rundt deres 1.kandidat Sandra Borch.

For å treffe velgergruppen til Senterpartiet og samtidig skille seg ut i havet av partireklamer som florerer før valg, satte vi personen Sandra Borch i sentrum. Vi var med henne på lamming hjemme i Lavangen, samt fulgte henne i en hektisk hverdag hvor hun måtte balansere jobben som jurist og politiker.

Det er ikke hver dag man ser en politiker stå i fjøsen og ta imot et lam med egne hender, og selv om videoen i hovedsak handler om Sandras oppvekst på familiegården, understreker den sentral del av Senterpartiets politikk; nordnorsk matproduksjon er viktig.

Alle tre videoene ble distribuert på Nordlys.no, Nordlys facebookside og i Senterpartiets egne sosiale kanaler.

Og resultatet? Sandra Borch er på “tinget”!